Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا اصفهان، زهرا سعیدی عصر شنبه ۳۰ تیرماه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه طبق وعده‌ای که در ایام انتخابات به مردم دادم قانون بومی‌پذیری به صورت پیشنهاد در برنامه ششم توسعه مطرح شد، اظهار کرد:  قانون بومی‌پذیری در مجلس با رای بالا تصویب شد.

وی افزود: قانون بومی‌پذیری با اولویت محل سکونت نزدیک‌تر برای وابستگی‌های دولتی یا نهادهای عمومی غیردولتی صورت می‌گیرد همچنین انتخاب پیمانکاران هم در نهادها با این اولویت صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم مبارکه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: برای نخستین بار 40 درصد از نیروهای بومی در آزمون فولاد مبارکه پذیرفته شدند.

سعیدی با بیان اینکه باید زیرساخت‌ها در شهرستان مبارکه فراهم کرد، ادامه داد: گاهی از این موضوع گلایه داشتیم که شهرک‌های صنعتی مبارکه بخش خصوصی است از این رو 100 درصد نیروها نه اما 90 درصد آن‌ها باید بومی باشند.  

وی با اشاره به اینکه برای ساخت زیرگذر ابتدای مبارکه 5 میلیارد تومان اعتبار بلاعوض دریافت کردیم تا به نوعی زیر ساخت‌های لازم را فراهم کرده باشیم، بیان کرد:  آب و برق و گاز شهرک‌های صنعتی هم از قبل تامین شده است.

این نماینده مجلس با اشاره به اینکه ایجاد اشتغال وظیفه دولت است، گفت: بودجه‌ای در راستای اشتغال در اختیار ما قرار نمی‌گیرد، اما با بودجه‌ای که برای جذب سرمایه‌گذار در اختیار داریم نخستین استخر واترپلو را با سرمایه‌گذاری 12 میلیاردی آغاز کردیم اما متاسفانه با بروکراسی شدید روبه‌رو است.

سعیدی گفت: سیمان سپاهان که در لیست صادرات نبود  در لیست صادرات قرار داده شد و شرکت نسوز بدهی‌های مالیاتی بسیاری داشته از این رو تلاش شد تا بدهی‌ها پرداخت و این کارخانه مجددا احیا شود.

وی اضافه کرد: پلی اکریل 700 میلیارد تومان بدهی داشته است که این مبلغ فریز شده و اکنون به دنبال سرمایه‌گذار است، از این رو باید گفت کارگران صنایع بسیار خوب هستند که تاکنون صبوری کردند اما ما باز هم آن‌ها را به صبر دعوت می‌کنیم، امیدواریم چرخ این صنعت بچرخد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دولت فولاد مبارکه قانون مجلس شورای اسلامی نماینده مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۹۲۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پزشکیان : دولت به شرکت‌های دارویی ۶۰ هزار میلیارد تومان بدهی دارد/ در درمان بیماری های خاص مانده‌ایم

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به پوشش بیمه‌ای هزینه های دندانپزشکی، گفت: در هیچ کجای دنیا، دولت بیماری هایی که زندگی مردم را به خطر نمی اندازد را پوشش نمی‌دهد و ابتدا به سراغ بیماری های خاص می رود در حالی که ما هنوز در پوشش بیماری های خاص مانده ایم.

به گزارش شفقنا؛ مسعود پزشکیان در خصوص وضعیت هزینه های دندانپزشکی، اظهار داشت: قدم اول برای مردم درحوزه دندانپزشکی، پیشگیری است و اگر پیشگیری نشود، هزینه های سنگین را برای مردم و جامعه تحمیل می کند؛ بنابراین اگر بتوانیم در قدم اول مسایل پیشگیری و آموزش را در جامعه به همه کسانی که در خطر مشکلات دندانی هستند ارائه دهیم، می تواند مشکل ما را حل کند.

وی ادامه داد: دولت باید وضعیت بیمه‌ای را اصلاح کند چراکه نه تنها برای درمان‌هایی مثل دندانپزشکی، بلکه در درمان بیماری های  خاص و سرطانی هم مانده‌ است. در هیچ کجای دنیا، دولت بیماری هایی که زندگی مردم را به خطر نمی اندازد را پوشش نمی‌دهد و ابتدا به سراغ بیماری های خاص می رود در حالی که ما هنوز در پوشش بیماری های خاص مانده ایم.

آقای پزشکیان نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی با اشاره به پوشش بیمه ای بیماران سرطانی گفت: دولت قرار بود ۱۰ درصد خالص هدفمندی را برای بیماران صعب العلاج هزینه کند اما این کار را هم نکردند؛ درحالی که قانون و منبع برای این مساله وجود دارد اما دولت اجرا نمی کند.

وی در خصوص تامین داروهای بیماران سرطانی اظهار داشت: مشکل تولید ما، نبود منابع برای تامین نیاز است؛ شرکت‌های دارویی، دارو تولید می کنند اما دولت پول آنها را نمی دهد؛ لذا برای تولید با مشکل مواجه هستند؛ دولت به مجموعه شرکت های دارویی، نزدیک به ۶۰ هزار میلیارد تومان بدهی دارد که رقم کمی نیست. ما جلساتی در این خصوص داشتیم و گزارشی هم در صحن در مورد کمبود و گرانی دارو ارائه شد اما نمایندگان مجلس با ارسال گزارش دارویی کمیسیون بهداشت به قوه قضاییه مخالفت کردند که نباید این مخالفت صورت می گرفت.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • برنامه‌ریزی برای بومی‌سازی اهم لایسنس‌های صنعت پتروشیمی تا ۷ سال آینده
  • پژوهش و بومی سازی رویکرد اصلی شرکت ملی حفاری ایران
  • ۸۴ درصد پهپادهای کشاورزی در داخل تولید می‌شوند
  • نتایج چهارمین آزمون «مهارت انجام عملیات قرض‌الحسنه» اعلام شد
  • برگشت ۱.۷۰۰ میلیارد تومان بدهی‌ در نقل و انتقال فولاد ارومیه
  • برگشت ۱.۷۰۰میلیارد تومان بدهی‌ در نقل و انتقال فولاد ارومیه
  • پزشکیان: دولت به شرکت‌های دارویی ۶۰ هزار میلیارد تومان بدهی دارد
  • پزشکیان : دولت به شرکت‌های دارویی ۶۰ هزار میلیارد تومان بدهی دارد/ در درمان بیماری های خاص مانده‌ایم
  • عامل ۸۰ درصد دسترسی غیرمجاز و هک حساب کاربران شبکه‌های اجتماعی
  • ببینید | اولین واکنش آزمون به شایعات اخیر؛ سردار به ایران می‌آید؟